Presentatie over Manjaro en Xfce NLLGG

Op 21 september 2019 was ik één van de sprekers op de landelijke bijeenkomst van de NLLGG. Ik sprak daar over Manjaro en Xfce. Manjaro heeft veel aan populariteit gewonnen de laatste tijd en in combinatie met de lichtgewicht desktopomgeving Xfce is het een prima besturingssysteem voor wat oudere of meer lichtgewicht hardware (zoals mijn oude trouwe IBM Thinkpad T60).

De presentatie was goed bezocht en er was lekker veel interactie met de zaal. Er bleek de nodige belangstelling voor deze combo en ik hoop dat ik een paar mensen enthousiast heb gemaakt voor  Manjaro en Xfce.

Overigens geef ik op 18 januari weer een presentatie, dit keer over audio en Linux. Je vindt de datum, tijd en locatie voor deze presentatie hier: https://www.nllgg.nl/bijeenkomst/20200118.

Je kunt de PDF van de Manjaro + Xfce lezing hieronder downloaden. Deze kun je ook vinden op de site van de NLLGG overigens. Immers: open source is de drijfveer van dit alles. 😉

Lezing Manjaro + Xfce PDF

About the Author: Henk

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *