Over mij

linux open source advies

  • Ervaring met IT sinds 1982
  • Open source vanaf het begin gevolgd
  • Sinds 2004 ervaring als zzp’er
  • Van nature behulpzaam

Mijn naam is Henk de Kruyff. Ooit begon het bij mij met een Sinclair ZX 81. Het was ergens halverwege de jaren tachtig. En sindsdien zijn computers en alles wat er omheen gebeurt mij meer dan een beetje blijven interesseren.

Begin jaren negentig rolde ik de IT in. Na meer dan 15 jaar daarin te hebben gewerkt ben ik voor mezelf gaan werken als zzp’er. Eerst als studio- en live geluidstechnicus en later als schrijver/vertaler. Wel altijd met meer dan een schuin oog op de IT. Waarbij ik mijn eigen oplossingen bedacht en implementeerde in mijn zzp activiteiten.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Computers en de ontwikkelingen daarin blijven boeien. Vooral de ontwikkelingen op het gebied van vrije en open source IT heb ik nauwlettend gevolgd.

In 2017 was het zover. Linux en alles wat eromheen gebeurt is wat mij betreft volwassen. Zo volwassen dat ik het zonder reserveringen durf aan te bevelen aan zzp’ers. En ik zie ook een groeiend aantal zzp’ers dat op dit vlak met vragen zitten. Die zzp’ers wil ik graag helpen!

HDK IT advies helpt jou, de zzp’er om je IT op orde te brengen en waar gewenst, de overstap naar open source te maken. Ik help graag om kostenbesparend, veilig en efficiënt je IT in te richten.