Presentaties

linux open source advies
Presentaties geven bij open source evenementen is ook een manier om terug te geven aan de open source gemeenschap. Ik geef bijvoorbeeld regelmatig lezingen op de NLLGG landelijke dagen. Ik ben ook beschikbaar voor andere evenementen. Heb je een gelegenheid waar je graag wilt dat ik een praatje kom houden over een open source onderwerp dan kom ik dat graag doen.

Dit kan ook online. Een presentatie via een groepsgesprek op Jitsi Meet is een prima manier om meer te weten te komen over open source en vrije software en wat het voor jouw of jouw bedrijf kan betekenen. Overigens is Jitsi Meet ook open source.

Wat de vergoeding daarvoor betreft: als het om een commerciƫle organisatie gaat, dan spreken we een prijs af. Als het om een niet commerciƫle organisatie gaat (zoals de NLLGG) dan doe ik het gratis (of hoogstens voor reiskostenvergoeding).
Op die manier ontstaat er een balans in de geest van open source.

Dus ben je zelf enthousiast over open source, maar is het binnen de organisatie waar je werkt niet bekend, dan kom ik graag meer vertellen over een open source onderwerp. Neem contact op via de contactpagina.

Enkele lezingen zijn in PDF formaat hieronder te downloaden, graag gedeeld.

Presentaties:

Manjaro en Xfce: landelijke dag NLLGG, 21 sept. 2019 (PDF Manjaro en Xfce)
DAW en Linux (Digital Audio Workstation): landelijke dag NLLGG, 18 jan. 2020 (PDF DAW en Linux)