Website voor jou

linux open source advies
Er zijn veel mensen die websites maken. Sterker nog, er zijn steeds meer manieren om zelf een site te maken. Dus waarom zou je bij mij komen voor jouw website? Hier zijn een paar redenen:

  • Persoonlijke aandacht en tijd voor jouw wensen
  • Duidelijkheid over mogelijkheden en budget, altijd een oplossing voor iedereen
  • Het laten maken van een website helpt bij het structureren van je onderneming
  • Ik zorg dat je tevreden bent, want dat is mijn uitgangspunt
  • De basis is WordPress maar dat is slechts het vertrekpunt. HTML, CSS, PHP, plugins, ik heb het allemaal in mijn arsenaal
  • Ik hou van mijn werk en die passie zie je terug in ieder aspect van het proces
  • En heel belangrijk: ik durf het ook te zeggen als ik niet de website kan maken die jij wilt hebben

A word is dead / When it is said, / Some say. / I say it just begins / to live that day.

Emily Dickinson

SPECIAAL VOOR JOU

Allemaal makkelijk gezegd natuurlijk, maar probeer mij gerust uit. Daarom vertel ik op de pagina’s Werkwijze en Filosofie meer over hoe ik werk. Een eerste gesprek kost helemaal niks en denk je eens in: een gloednieuwe, sprankel verse website helemaal speciaal voor jou! Daar kan geen standaard Worpress, Strato, WIX, of SquareSpace site tegenop.

FOCUS OP JE ONDERNEMING

Het leuke is dat het ontwerpen van een website je vaak een nieuwe focus geeft op je onderneming. Door samen te brainstormen over de site ga je ook meer nadenken over de structuur en het doel van je onderneming. Dat is al een reden waarom het laten maken van een website een aanwinst is voor je onderneming.

ADVIES EN SEO

Je hebt misschien zelf ook al ideeën over je website en die ideeën zijn natuurlijk de leidraad voor het maken van jouw site. Mijn ervaring en kennis zal ik daarbij inzetten om jouw een goed advies te geven over het inrichten van jouw site. Dit kan gaan over de teksten, het beeldmateriaal, en alle andere onderdelen van je site. Verder kan ik je ook adviseren over SEO en de zin en onzin op dat gebied.

VOORBEELDEN VAN SITES

Een paar voorbeelden van sites die ik heb gemaakt:

hondencadeautjes.nl

Hondencadeautjes.nl

hondadvies.nl

Hondadvies.nl

ernadekruyff.nl

Ernadekruyff.nl

annderverhaal.nl

Annderverhaal.nl

kunst-op-de-bult.nl

Kunst-op-de-bult.nl

fysiolocus.nl

Fysiolocus.nl