Werkwijze

linux open source advies

  • Persoonlijk
  • Je weet altijd waar je aan toe bent
  • Lage kosten door open source oplossingen
  • Oudere hardware vaak nog prima te gebruiken

Ik werk als adviseur voor jou. Ik luister naar je vraag en daarna ga ik je helpen met het antwoord. Daarbij werken we samen! Precies volgens het principe van iemand een hengel geven in plaats van een vis. Dat werkt in de toekomst kostenbesparend voor jou.

Website

Ook als ik een website voor je maak ga ik uit van jouw onderneming en wat je wilt uitstralen. Het leuke is dat het ontwerpen van een website je vaak een nieuwe focus geeft op je onderneming. Door samen te brainstormen over de site ga je ook meer nadenken over de structuur en het doel van je onderneming. Alleen daarom al is het laten maken van een website een aanwinst voor je onderneming.

Verkenning

Een eerste gesprek is een verkenning. We gaan op zoek naar de kern van jouw vraag. Zo’n gesprek is natuurlijk gratis. Daarna gaan we samen op pad. We gaan zorgen voor een betrouwbaar en naar jouw zin werkend systeem. Zodat je productief kunt zijn zonder zorgen.

Kosten

De kosten van dit proces hebben we dan al besproken en je weet bij mij altijd waar je aan toe bent. Het bepalen van de kosten is onderdeel van de eerste verkenning. Er is geen sprake van onverwachte kosten of adders onder het gras. En een groot voordeel als je de open source weg gaat: de software is gratis. Belangrijk: oudere computers zijn nog prima te gebruiken dankzij open source. Dit bepaard kosten.

Antwoord

Het belangrijkste is dat we samen een antwoord vinden op jouw vraag.